arkadaşlara sıtemıze baktıgımız zamn cogu gereksız yere mesaj atılıp baslık açılmıs göruyorum bunun ıcın verımı ıster ıstemez kaybedıyoruz jerkesten bıraz daha duyarlı ve genele yonelen baslık ve yorumlar beklıyoruz bunlar sıtemızın uyelerını de aynı zamanda ıstedıklerı bılgı ve konulara daha cabuk yoneltmek ıcın bır kanaat ortamı yaratacak eskı mesajları ( zamanı gecmıs konu ları sılmek bence daha uygun ve yerınde bır karar olucak) herkesın bu konuda duyarlı davranmasını rıca edıyorum özellıkle mod ve admın arkdaşlara bu konuda daha cok gorev ve sorumluluk dusmektedır
anlayısınıza tesekur eder paylasımlarınızın evamını beklerım
Sitemiz Tadilata Alınmalıdır
Başlatan
kral_karargah
, 11.05.2008 - 20:16
Bu konuya 3 yanıt gönderildi
Yazma tarihi: 11.05.2008 - 20:16
Yazma tarihi: 12.05.2008 - 04:28
Haklısın kral site şuan yönetim bakımından bir değişiklik sürecinde admin ve mod larda değişiklik yapıyoruz 1-2 ay içinde tam düzenli site yapacağız hepbirlikte 
Senin gibi 4-5 tane daha arkadaşa ihtiyacımız var çoğu bölüm modsuz
#3 Misafir _ djuveys_*
Yazma tarihi: 23.12.2008 - 09:26
Haklısın kral site şuan yönetim bakımından bir değişiklik sürecinde admin ve mod larda değişiklik yapıyoruz 1-2 ay içinde tam düzenli site yapacağız hepbirlikte
Yavaş Yavaş Hepsi Düzene Girer inşallah.Üzerimize Düşen görevi yapmaya çalışıyoruz şu an.Yakında derli toplu bir sitemiz olcak...inanıyorum buna
Yazma tarihi: 23.12.2008 - 09:31
hadi bakalım siz gençlere güveniyoruz.sadece laf olsun diye konu açmamaya dikkat etmek lazım.gündemi ekonomiyi iyi takip edip güncel konulara, bilgilendirmelere önem verilirse daha ilginç hale gelir.benim düşüncem bu.