1.ADIM Resmi Büyültmek İçin Üzerine Tıklayınız
İndirceğimiz rapid linkine tıkladığımızda karsımıza aşağıdaki sayfa çıkıcak.Şekildeki gibi free butonuna tıklıcaz ve devam edicez.
2.ADIM Resmi Büyültmek İçin Üzerine Tıklayınız
Aşağıdaki şekildende görüldüğü gibi karsımıza saniyeler çıkıcak ve bu saniyelerin 0 ( sıfır ) olmasını beklicez..
3.ADIM Resmi Büyültmek İçin Üzerine Tıklayınız
Üstteki sayfamızda çıkan saniyeler sıfır olduktan sonra aşağıdaki resimdende gördüğümüz üzere karsımıza 3 haneli renkli bir kod çıkacak.Bu kodu aynen doğru bir şekilde yandanki bos kutucuğa yazıp entere bastığımızda dowload baslıycaktır.
%5b/URL%5d" target="_blank">
Unutmayınız ki rapidde 1 saat içinde 1 defada en fazla 100 mb dosya indirebilirsiniz.. Bölük börcük indirirseniz süreniz doluyor ve 1 saat beklemek zorunda kalıyosunuz.Bu 1 saat beklemeyi istemiyorsanız modeminize reset atıp,cookilerinizi siliniz.Bu işlemi yaparsanız her defasında yeni bi 1 saatlik süre kazanmıs olursunuz..
RAPIDSHARE.COM'A UPLOAD YAPMA:
1.ADIM Resmi Büyültmek İçin Üzerine Tıklayınız
Öncelikle http://www.rapidshare.com sayfasını açacağız ve aşağıdaki resimdende görüldüğü üzere gözat butonuna tıklayıp upload edeceğimiz yani forumda paylasım yapacağımız dosyayı bilgisarımızdan bulup sececeğiz. sonra Upload butonuna tıklayıp upload işlemine başlıyacağız. Unutmayanız ki rapid'de 1 defada en fazla 100 mb dosya upload edebiliriz.Eğer dosyamız 100 mb'dan büyükse de winrar programı kullanıp bu dosyayı part'lara bölmemiz gerekecek.Aynı upload işlemini her part için yapacağız.
2.ADIM Resmi Büyültmek İçin Üzerine Tıklayınız
Yukarıdaki işlemi yaptıktan sonra dosyamızın boyutuna ve bağlantı hızımıza göre bir süre upload olmasını beklicez.Kalan süre ve yapılan upload miktarı ekranda yazacak zaten.
Upload işlemi tamalandıktan sonra karşımıza aşağıdaki gibi bir sayfa gelecek. En altta yazan " I don't want a collector's account right now. Just give me the download-link. " linke tıklıyacağız.
3. Adım Resmi Büyültmek İçin Üzerine Tıklayınız
Upload işlemi bittikten sonra aşağıdaki resimde görüldüğü üzere çıkan yani üstteki link bizim forumda paylasacağımız link oluyor.Bu linki foruma copy paste yapınız.
%5b/URL%5d" target="_blank">
Unutmayınız ki upload ettiğiniz link 45 gün süresince download edilmezse kendiliğinden silinir.