Jump to content

- - - - -

Günah Şehri 2 / Sin City 2

Bu konuya henüz cevap yazılmadı

#1 ♥ZeYNa♥

MAREŞAL

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4.825 İletiler:

Eklenme Tarihi: 25.06.2010 - 04:48

Gönderilen Resim

Yönetmen:

Frank Miller, Robert Rodriguez

Senaryo :

Frank Miller

Görüntü yönetmeni:

Robert Rodriguez

Müzik:

John Debney, Graeme Revell

Oyuncular:

Michael Madsen Johnny Depp Mickey Rourke Clive Owen Brittany Murphy Rachel Weisz Michael Clarke Duncan Rosario Dawson Antonio Banderas Danny Trejo Jessica Alba Jaime King Devon Aoki

Tür:

Gerilim, Aksiyon, Çizgi Roman

Yapım:

ABD 2008 (Renkli/Siyah-Beyaz)

Dil:

İngilizce

Frank Miller tarafından Sin City 2 projesindeki gecikme ve Sin City 3 hakkında bazı bilgiler iletildi. Millerr'ın söylediğine göre Sin City'deki uzun gecikme tamamı ile stüdyodan kaynaklanmakta, fakat eninde sonunda çekileceği kesin. Hatta Miller daha şimdiden Sin City 3 için planlar yapmaya başlamış durumda. Sin City'de ana konu çizgiroman serisindeki A Dame To Kill adlı hikaye olacak, Millerr'a göre Sin City'de ise ana konu Hell and Back adlı hikaye olacak. Halüsünasyonlar gören ressam Wallacer'ın hikayesi olan Hell and Back'de bu karakteri Johnny Deppr'in canlandırılması istenmekte, hatta filmin ortak yönetmeni Robert Rodriguez bu olayın gerçekleşmesine kesin gözüyle bakmaktaymış. Johnny Depp'in filmin kadrosunda yeralma ihtimalini daha önce de yazmıştık.

Ve gelelim yazımın ağır toplarından olan Sin City'ye. Sin City'nin ana konusu A Dame To Kill kitabından (Sin City'nin 2. kitabı) olacakmış. A Dame To Kill'de Dwight'ı zengin bir adama uğruna terkeden Ava'nın yıllar sonra geri dönerek kocasından kaçmak için Dwight'tan yardım ister. Ayrıca bu öykü Marv'ın ilk filmindeki The Hard Goodbye'dan önceki bir zamanda geçiyor ve bu demek oluyor ki Marv karakteri 2. filmde de bizlerle olacak. Ayrıca filmde Nancy Callahan'ın (Jessica Alba) ana karakter olduğu Frank Miller'ın yayınlamadığı bir hikaye de olacakmış.

Öngörü: İlk filmden aşağı kalacağını hiç ama hiç sanmıyorum. Sin City IMDb'de ilk 100 sırada ve bence 2. film de 100-ile 200 arasında yerini alacaktır. Film pre-prodüksüyon aşamasında olduğundan yine çok fazla bir yorumda da bulunmak istemiyorum açıkçası

1 Kullanıcı konuyu okuyor

0 Kullanıcı, 1 Misafir, 0 Kayıtsız kullanıcı